X

Skattejurist – Sundsvall

OM FÖRETAGET

Forma Jurister och Ekonomer AB har tre arbetsområden, Juridik, Bolag och Ekonomi. Våra kunder finns över hela landet och är allt från mindre fåmansföretag till noterade företag. I våra uppdrag arbetar vi ofta som ett team där våra olika kompetenser blir delar i den affärslösning vi erbjuder våra kunder.

Forma Jurister och Ekonomer erbjuder en spännande arbetsplats med stort förtroende för dig som medarbetare, det finns stora möjligheter att utvecklas i den riktning som passar dig och din yrkesprofil inom företaget. Du kommer att arbeta i ett härligt gäng med stor framåtanda där dina åsikter och idéer tas tillvara.


 SKATTEJURIST

Arbetsbeskrivning Som skattejurist är du expert på skattefrågor och kommer att arbeta med process, utredning och rådgivning till våra klienter som i huvudsak är företag.

I våra uppdrag hanterar vi skatteprocess, utredning och rådgivning. Vi arbetar med såväl noterade bolag som mindre fåmansföretag. Vanliga frågeställningar finns inom områdena företagsöverlåtelser, omstrukturering, generationsskifte, incitamentsprogram, mervärdesskatt och internationell beskattning.

Vem är du? Som person är du social, prestigelös och trevlig. Du har integritet och är full av positiv energi. Du har juridisk- eller ekonomisk examen och erfarenhet från skatteärenden vid förvaltningsdomstol, skattemyndighet eller byrå. Du bör ha god analytisk förmåga vad gäller det skatterättsliga området.

God kunskap i engelska språket och erfarenhet från bolagsrättsliga ärenden är en fördel men inget krav.


Frågor besvaras av Johan Bratteberg tel. 010-762 45 08, e-post johan.bratteberg@ formagruppen.se.

Ansökan med meritförteckning och löneanspråk skickas senast 5:e november 2018 till Forma Jurister och Ekonomer AB, Box 1030, 851 11 Sundsvall eller via e-post till johan.bratteberg@ formagruppen.se.

Tags: