X

Skattejurist sökes

Skattejurist – TILLSATT

Som skattejurist är du expert på skattefrågor och kommer att arbeta med process, utredning och rådgivning till våra klienter som i huvudsak är företag.

Du har juridisk examen och erfarenhet från skatteärenden vid förvaltningsdomstol eller skattemyndighet. Du bör ha god analytisk förmåga vad gäller det skatterättsliga området.

God kunskap i engelska språket och erfarenhet från bolagsrättsliga ärenden är en fördel men inget krav.

Frågor besvaras av Johan Bratteberg tel. 010-762 45 08, e-post johan.bratteberg AT formagruppen.se.

Ansökan med meritförteckning och löneanspråk skickas senast 1:a september 2015 till Forma Jurister och Ekonomer AB, Box 1030 851 11  Sundsvall eller via e-post till johan.bratteberg AT formagruppen.se.

 

Forma Jurister och Ekonomer AB arbetar inom det skatterättsliga området med skatteprocess, utredning och rådgivning. Det skatterättsliga regelverket är komplicerat men ger samtidigt utrymme för kreativa lösningar. Vi arbetar med såväl noterade bolag som mindre fåmansföretag. Vanliga frågeställningar finns inom områdena omstrukturering, generationsskifte, incitaments-program, mervärdesskatt och internationell beskattning.

Tags: