X

Nyutbildad redovisningsekonom – Sundsvall

Arbetsbeskrivning
Vi söker en ambitiös ekonom, som nyligen har avslutat sina studier. Vi erbjuder en tjänst där du får en utvecklingsplan för de närmaste åren som leder till att du blir en självgående redovisningsekonom. Du vill gärna utvecklas till att bli ett professionellt bollplank för dina kunder i redovisnings- och affärsutvecklingsfrågor.

Vem är du?
Som person är du lojal, social och har mycket energi och framåtanda. Du trivs med arbetsuppgifter som innehåller analys och problemlösning. Du trivs med både självständigt arbete och i team.

Du erbjuds
Forma Jurister och Ekonomer erbjuder en spännande arbetsplats med stort förtroende för dig som medarbetare, det finns stora möjligheter att utvecklas i den riktning som passar dig och din yrkesprofil inom företaget. Du kommer att arbeta i ett härligt gäng med stor framåtanda där dina åsikter och idéer tas tillvara.

Om företaget
Forma Jurister och Ekonomer AB har tre arbetsområden, Juridik, Bolag och Ekonomi. Våra kunder finns över hela landet och är allt från mindre fåmansföretag till noterade företag. I våra uppdrag arbetar vi ofta som ett team där våra olika kompetenser blir delar i den affärslösning vi erbjuder våra kunder. Vi har sedan en tid ett starkt inflöde av nya uppdrag vilket gör att vi vill förstärka området ekonomi.

För mer information kontakta Johan Bratteberg på telefon 010-762 45 00.

Ansökan med personligt brev och CV till johan.bratteberg@formagruppen.se senast den 1 februari 2022.

Tags: