X

Erfaren redovisningsekonom – Sundsvall

Arbetsbeskrivning
Vi söker en kunnig redovisningsekonom, du har minst tre års erfarenhet från byrå. Du har god kompetens inom området och har arbetat med kunder inom olika branscher. Vi tror att du har erfarenhet från områden som redovisning, skatt, moms, analys, ekonomisk rapportering och bokslut. Du vill gärna fortsätta att utvecklas till att bli ett professionellt bollplank för dina kunder.

Vem är du?
Som person är du lojal, social och har mycket energi och framåtanda. Du känner dig trygg i dig själv både som person och i din yrkesroll. Du har inga problem att lyfta fram förslag och eventuella förbättringar på ett smidigt och genomtänkt sätt inför både kollegor och kunder. Vi har just nu särskilt stort behov inom arbete med bokslut och rapportering eller löneadministration.

Du erbjuds
Vi erbjuder en spännande arbetsplats med stort förtroende för dig som medarbetare. Du kommer att arbeta i ett härligt gäng med stor framåtanda där dina åsikter och idéer tas tillvara.

Om företaget
Forma har tre arbetsområden, Juridik, Bolag och Ekonomi. Våra kunder finns över hela landet och är allt från mindre fåmansföretag till noterade företag. I våra uppdrag arbetar vi ofta som ett team där våra olika kompetenser blir delar i den affärslösning vi erbjuder våra kunder. Vi har sedan en tid ett starkt inflöde av nya uppdrag vilket gör att vi vill förstärka området ekonomi. Forma ingår i den internationella organisationen Bakertilly som har ca 800 anställda i Sverige.

För mer information kontakta Johan Bratteberg på telefon 010-762 45 00.

Ansökan med personligt brev och CV till johan.bratteberg@formagruppen.se senast den 1 december 2023.

Tags: