X

TILLSATT – Affärsjurist – Sundsvall

OM FÖRETAGET

Forma Jurister och Ekonomer AB har tre arbetsområden, Juridik, Bolag och Ekonomi. Våra kunder finns över hela landet och är allt från mindre fåmansföretag till noterade företag. I våra uppdrag arbetar vi ofta som ett team där våra olika kompetenser blir delar i den affärslösning vi erbjuder våra kunder.

Forma Jurister och Ekonomer erbjuder en spännande arbetsplats med stort förtroende för dig som medarbetare, det finns stora möjligheter att utvecklas i den riktning som passar dig och din yrkesprofil inom företaget. Du kommer att arbeta i ett härligt gäng med stor framåtanda där dina åsikter och idéer tas tillvara.


AFFÄRSJURIST

Arbetsbeskrivning Vi söker dig som är en kunnig jurist och har arbetat ett par år på byrå eller domstol, du har en juridisk examen. Som affärsjurist blir du expert på affärsjuridik och kommer att arbeta med process, utredning och rådgivning till våra klienter, vilka i huvudsak är företag. Eftersom det ingår många kundkontakter och rådgivning ser vi gärna att du har erfarenhet av detta och även förstår vikten av det affärsmässiga i rollen. Inom det affärsrättsliga området arbetar vi främst med företagsöverlåtelser, avtalskonstruktion, ekonomisk familjerätt, tvister och rådgivning.

Vem är du? Du har en god analytisk förmåga och ett fokus på problemlösning. Du bör ha goda kunskaper i engelska och svenska och vara duktig på att uttrycka dig i både tal och skrift. Du har också ett stort intresse av att hitta nya kunder och uppdrag.

Som person är du social, prestigelös och trevlig. Du har integritet och är full av positiv energi och har också ett driv och en vilja att ta ansvar och komma till avslut i dina projekt. Du känner dig trygg i dig själv både som person och i din yrkesroll. Du har inga problem att lyfta fram förslag och eventuella förbättringar på ett smidigt och genomtänkt sätt inför både kollegor och kunder. Att hantera många projekt och kunder samtidigt är inga problem då du alltid är strukturerad, glad och servicevillig mot alla, både internt och externt.


Frågor besvaras av Johan Bratteberg tel. 010-762 45 08, e-post johan.bratteberg@ formagruppen.se.

Ansökan med meritförteckning och löneanspråk skickas senast 30:e november 2018 till Forma Jurister och Ekonomer AB, Box 1030, 851 11 Sundsvall eller via e-post till johan.bratteberg@ formagruppen.se.

Tags: