X

Erfaren redovisningskonsult

Erfaren redovisningskonsult – TILLSATT

Arbetsbeskrivning
Vill du ha en arbetsgivare som har intressanta kunder, en mycket god stämning på kontoret och en fortsatt egen utveckling? Då är det dig vi vill rekrytera eftersom vår verksamhet har en stadig tillväxt.
Vi söker dig som är kunnig redovisningsekonom, du har minst fem års erfarenhet som redovisningskonsult på byrå och besitter en stor arbetslust och nyfikenhet kring ditt arbete. Du har en bred kompetens inom området och har arbetat med kunder inom många olika branscher. Områden som redovisning, skatter, moms, analyser, ekonomiska rapporter och årsbokslut är självklar kunskap hos dig och du agerar som professionellt bollplank för dina kunder i redovisnings- och affärsutvecklingsfrågor. Vi önskar att du har driv och en vilja att ta ansvar och komma till avslut i dina projekt. Du har också har ett stort intresse av att hitta nya kunder och uppdrag.

Vem är du?
Som person är du lojal, social, har mycket energi och framåtanda. Du känner dig trygg i dig själv både som person och i din yrkesroll. Du har inga problem att lyfta fram förslag och eventuella förbättringar på ett smidigt och genomtänkt sätt inför både kollegor och kunder. Du kan hantera många projekt och kunder samtidigt och är alltid glad, trevlig och serviceminded mot alla, både internt och externt. Du har också hög integritet och är pålitlig, självklart har du en civilekonomexamen.

Du erbjuds
Forma Jurister och Ekonomer erbjuder en spännande arbetsplats med stort förtroende för dig som medarbetare, det finns stora möjlgheter att utvecklas i den riktning som passar dig och din yrkesprofil inom företaget. Du kommer att arbeta i ett härligt gäng med stor framåtanda där dina åsikter och ideer tas tillvara.

Om företaget
Forma Jurister och Ekonomer AB har tre arbetsområden, Juridik, Bolag och Ekonomi. Våra kunder finns över hela landet och är allt från mindre fåmansföretag till noterade företag. I våra uppdrag arbetar vi ofta som ett team där våra olika kompetenser blir delar i den affärslösning vi erbjuder våra kunder. Vi har sedan en tid ett starkt inflöde av nya uppdrag vilket gör att vi vill förstärka området ekonomi.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning och vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Johnson Peteh på 0766-354 107 alt sara.peteh@jurekbemanning.se

Annons JUREK

Tags: