X

Bolagskonsult – TILLSATT

OM FÖRETAGET

Forma Jurister och Ekonomer AB har tre arbetsområden, Juridik, Bolag och Ekonomi. Våra kunder finns över hela landet och är allt från mindre fåmansföretag till noterade företag. I våra uppdrag arbetar vi ofta som ett team där våra olika kompetenser blir delar i den affärslösning vi erbjuder våra kunder.

Forma Jurister och Ekonomer erbjuder en spännande arbetsplats med stort förtroende för dig som medarbetare, det finns stora möjligheter att utvecklas i den riktning som passar dig och din yrkesprofil inom företaget. Du kommer att arbeta i ett härligt gäng med stor framåtanda där dina åsikter och idéer tas tillvara.


BOLAGSKONSULT

Arbetsbeskrivning Bolagskonsulten arbetar med bolagsrättsliga ärenden i första hand sådana som skall hanteras mot Bolagsverket. Du stöder våra kunder både med råd, granskning och hantering av de frågor som uppstår. Vår grupp av bolagskonsulter hanterar uppdrag som bl.a. kan avse bolagsbildning, likvidation, fusion och emission.

Vem är du? Vi söker dig som är har kunskaper inom bolagsjuridik och hantering av bolagsrättsliga ärenden. Vi tror att du har arbetat i någon omfattning med sådana frågor tidigare på Bolagsverket, Skatteverket, Bank eller byrå. I dina egenskaper framstår både analytisk och noggrannhet som starka sidor. Vi önskar att du har driv och en vilja att ta ansvar och komma till avslut i dina uppdrag. Du har också har ett stort intresse av att hitta nya kunder och uppdrag. Du har inga problem att lyfta fram förslag och eventuella förbättringar på ett smidigt och genomtänkt sätt inför kollegor eller kunder. Du kan hantera många uppdrag samtidigt och är positiv och pålitlig.


Frågor besvaras av Johan Bratteberg tel. 010-762 45 08, e-post johan.bratteberg@ formagruppen.se.

Ansökan med meritförteckning och löneanspråk skickas senast 15:e september 2017 till Forma Jurister och Ekonomer AB, Box 1030, 851 11 Sundsvall eller via e-post till johan.bratteberg@ formagruppen.se.

Tags: