X

Praktik eller timanställning juridikstuderande

Om oss

Forma Jurister och Ekonomer är ett konsultföretag som har tre arbetsområden, ekonomi, juridik och bolag. Inom arbetsområdet juridik arbetar vi med främst affärsjuridik, skatterätt och bolagsrättsliga frågor. Våra kunder är allt från små konsultföretag till noterade företag, vi har kontor i Sundsvall och Stockholm. Vi har en ambition att utöka antalet medarbetare inom affärsjuridik och skatt vilket gör att vi söker studenter som planerar en yrkeskarriär inom dessa arbetsområden.

Såväl praktikplats som timanställning innebär att du får biträda en erfaren medarbetare i dennes uppdrag. Beroende på vilket inriktning du har på dina studier så innebär det affärsjuridik eller skatterätt.

Praktik

För dig som har praktik inom utbildningen erbjuder vi praktikplats vid vårt kontor i Sundsvall.

Timanställning

För dig som har möjlighet att arbeta vid vårt kontor i Sundsvall under studietiden erbjuder vi möjlighet att arbeta 8-16 tim per månad.

Ansökan

För mer information sänd en ansökan med personligt brev och CV till info@formagruppen.se

Tags: